veckans ridpass.

Tisdag: Hade Tiny, gick väl sådär. Vi gjorde lite övningar från ett dressyrpogram, svårt men kul!
I slutet gjorde vi så att man skulle gallopera in på en liten volt sen vidare och vända snettigenom och öka gallopen. Riktigt kul faktiskt men volten var völ inte riktigt min grej!

Själva Tiny kändes rätt fin, asså jag sitter ju snett när jag rider och när jag rider henne blir jag liksom ännu sneare:/ aja men hon va fin stundtals och jag är ganska nöjd över de ridpasset!


Torsdag: Hade ted, det var markarbete. Gillar int det så värst mycket eftersom... går inte att förklara:) Iallafall så hade vi typ en öpphöjd bom på hörnlinierna och sen så hade vi en volt på andra sidan som man skulle gallopera typ först den sen runt till bommen sen volten osv. kul men svårt.

Önska kanaske att ted skulle vart på lite mer arbetshumör då han bara sprang iväg från arbetet!
jaja...kan väl inte alltid gå bra;)


hiss or diss


Vad tycker ni om det här schabraket, hiss eller diss?

Själv så tycker jag att de är coolt, men kanske blir det för mycket. en svagare färg så hade jag köpt det!
Vad tycker ni?


bättring,lovar

Hejsan!
Förlåt för den sugiga uppdateringen. Men den här veckan asså, helt fullspeckad

Måndag: Studiedag, pluggade massa, red
Tisdag: red, Skola, Stockholm hela kvällen
Onsdag: Stockholm hela dagen
Torsdag:LÄXA LÄXA LÄXA
Fredag: Skola sent, direkt stallet

Som sagt har inte fått nån tid! Och sen har ju Blogg.se vart lite konstigt och mitt internet hemma oxå.
Men jag lovar och svär på bättre uppdatering, så hoppas att jag inte har så mycket läxor;)

Jag vill även påminna om frågestunden som kommer avslutas på fredag istället, tryck på länken och fråga på ;)
http://elinomathilda.blogg.se/2011/september/fragestund.html#comment

Desto mer ni kommenterar och frågar desto bättre uppdatering och bättre inlägg;)





hur jag började rida

hej!
Jag tänkte berätta hur dte kom sig att jag började rida.
Jo såhär var det, min kompis Frida praktiskt taget tvingade mig att börja. Jag gillade inte alls hästar och var hur rädd som helst för dom!
Men jag bestämde mig för att ge det en chans. Så när jag precis hade fyllt 7 år så åkte jag till Sterk och provade.
Och från den dagen blev jag fast!

Visst jag var rädd för hästar länge, men gradvis försvann det. Och sen nu, jag bara ÄLSKAR hästar! Vill aldrig sluta!

Men man fick ju såklart sina svackor oxå som alla får, då allt känns hopplöst! Så många gånger har jag vart riktigt nära på att sluta rida. Men jag kämpade och allt rättade till sig tillslut! Och vilken tur att jag fortsatte kämpa!





chillar fett.

haha ne men just nu sitter jag och lyssnar på westlife, haha. Smörsång men de är ju det jag gillar så.

Har ju slingat håret på elli, fast hon köpte fel så hon köpte blekning. Va lite tveksam för att de skulle bli sådär gult... men vi klara oss! Eller först var det typ gult/orange så jag vart lite rädd men efter att hon duschat och vi fönat de så vart det faktiskt bra!:D Glömde ta kort på primadonnan men det kommer väl upp på hamreryttarna om jag får gissa.
Medans elli satt med färgen i håret var det finaste solnedgången och eftersom jag och alex tänkt fota i det så var vi tvugna att gå ut på min trägårdoch fota medans elli satt här inne med mamma och pappa, haha! Men vart faktiskt rätt fina bilder, ni får väl se sen när alex orkar ladda in dom på datan!:) Då kommer även nån bild från träningen i torsdag!:D

låter de bra? hihi

Vet ni vad...jag tycker att ni blitt lite eller mycket dåliga på att kommentera! asså vi blir ju as glada av sånt så kör på, allt uppskattas!




första videobloggen!!!!!!



Morning

Asså sorry för den dåliga uppdateringen. Men det har varit strul med både blogg.se och mitt internet hemma..
Men jag ska göra några tidsinställda ikväll, eftersom jag är borta hela helgen på ULK:)

Men nu hoppas jag att inte blogg.se ska strula, så ni kommer få se Stockholms köpen oxå!

/mathilda


Burberry body

Nya perfymen då! Asså jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte:/ as snällt tjej som aug köpte den av för jag fick 10% rabatt fast de inte va de! Aja kanske vänjer mig vid doften då den är lite speciell.
/elin


Today.

Idag så sluta vi skolan runt 12, så jag och mathilda åkte ner en snabbis på stan! Där jag köpte en parfym! Den va tydligen alldeles ny men ju mer jag luktar på den ju konstigare tycket jag den luktar men ni får ett inlägg om det senare!:)

Har även ridit men ni får veta allt imorn med bilder och kanske nån film?:)

Outfiten idag bestog av en stickad tröja från zara, klänning från monkie, strumpbyxar från lindex och DR Martens:D


Äntligen!

Äntligen fungerar de att lägga ut bilder!


Damp

Blogg.se cpar, får syk...


bara för att jag inte har nåt liv

DET STORA HÄSTTESTET 2011- Alla som håller på med hästar måste fylla i! Dressyr [x] Du har fått en häst att jobba i önskvärd form [x] Du har ridit i öppna, sluta, fram- och bakdelsvändning [x] Du har gjort en galoppfattning från halt [x] Du har gjort ett galoppombyte [ ] Du har ridit en galoppiruett [ ] Du har ridit i piaff [ ] Du har ridit i passage [x] Du har tävlat mer än en klubbtävling/clear round Hoppning [x] Du har hoppat med över 10 hästar [x] Du har hoppat barbacka på minst två olika hästar [x] Du har hoppat 50 cm [x] Du har hoppat 70 cm [x] Du har hoppat ca 1 meter [x] Du har hoppat studs [x] Du har hoppat en kombination [x] Du har hoppat ett stigsprång [x] Du har hoppat en oxer på över 1.10 [x] Du har tävlat mer än klubbtävling/clear round Western [ ] Du har ridit western [ ] Du har gjort en slide stop [ ] Du har gjort en spin [ ] Du har ridit en trailbana [ ] Du har ridit ett reiningmönster [x] Du har ridit på en hand [ ] Du har ridit roping Uteritt [x] Du har ridit på långritt [x] Du har galopperat över ett fält med andra ryttare och hästar [ ] Du har ridit ut med fika [x] Du har sett djur som älg, rådjur, harar m.m. vid uteritter [x] Du har hoppat över fallna träd, stenar osv. [x] Du har haft kapplöpning med ett annat ekipage och vunnit [ ] Du har ridit och sovit i tält Skador [x] Du har ramlat av och skadat dig [x] Du har fått ett stort blåmärke när du ramlat av [x] Du har flugit av på ett hinder [ ] Du har gått omkull med en häst [ ] Du har brytit något när du ridit [ ] Du har svimmat när du ramlat av Frihetsdressyr [x] Du har fått en häst att skritta efter dig [x] Du har fått en häst att trava efter dig [x] Du har löslongerat en häst [ ] Du har ridit en häst utan någon utrustning och den har lyssnat på dig [ ] Du har fått en häst att lägga sig ned [ ] Du har ridit i spansk skritt [ ] Du har suttit på en häst som stegrat på kommando [x] Du har fått en häst att galoppera efter dig Utrustning [x] Du har ett par ridbyxor [x] Du har en egen hjälm [x] Du har en säkerhetsväst [x] Du har fler än ett ridspö [x] Du har ett par ridstövlar/låga ridstövlar [x] Du har ett par shortchaps [x] Du har fler än två par ridhandskar [x] Du har fler än tre träns [ ] Du har en dressyrsadel [x] Du har en hoppsadel [ ] Du har en allroundsadel [ ] Du har en westernsadel [ ] Du har en bomlös sadel [ ] Du har en spansk sadel [x] Du har ett par benlindor Hästar du har: Gjort galoppombyte på: - Libac, Alladin, Zingo, Musse och nåpgra till? Ridit i piaff: - Ridit barbacka på: MÅNGA Galopperat barbacka på: MÅNGA Hoppat barbacka på: - Libac, Musse m.m Hoppat ca1 meter: Libac, Musse m.m Tävlat: Libac, Musse + flera Ridit trailbana på: - Ridit på en hand: Musse ;) Ridit på långritt med: - Libac Tävlat på skoj i kapplöpning med: Musse Ramlat av från på ett hinder: Libac, Musse Ridit utan utrustning: - Ridit i spansk skritt: - Ridit damsadel på: Musse o många fler

tänkte bara säga godnatt

Har snart pluggat klart! Skrivit ett tal, pluggat i 12 glosor plus 5 meningar på spanska, massa so och ett föredrag på engelska! Snkacka om att jag setat hela kvällen! Kanske inte hinner rida på torsdag men hoppas verkligen de eftersom de är hoppning! Har precis kollar idol, eller snarare lyssnat medans jag plugga, har ni nå favorit? Jag ÄLSKAR amanda persson! annars gillar jag moa och olle också. Eller jag gillar en till men kommer inte på vad han heterX) blogg är cp, det funkar inte att ha bild-.- /Elin

Läxor i mängder.

Sorry för den sämsta uppdateringen men jag har hur mycke läxor som helst tills imorn! Sen ikväll ska jag ner på stan och käka så hinner inte med att blogga idag:( vi får veta tisdagens ridpass imorn ist:)


@skola

Kunde inte blogga igår eftersom jag inte kom hem förns 11 och då insåg jag att jag hade 1 viktigt läxförhör idag!

Men är i skolan nu kommer hem om någon timme, blir mer uppdatering då! Ville bara säga att jag lever!:)


Tåg

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag på tågen! Asså de är ju så naajs att man äntligen kan blogga från mobilen! Det blir tyvärr inte så roliga inlägg bara;)

Hörs sen!


Testing

Jag ville bara testa den nya appen;) glöm inte att ni kan ladda ner den helt gratis och följa mig och Elin direkt i mobilen!!


@stockholm

hej!
Jag lever ;) Nej men jag har tyvärr inte kunnat blogga eftersom jag har varit i stockholm. Tyvärr kommer inte uppdateringen va på topp idag heller, ska till Stockholm idag oxå!

Igår var jag på en föreläsning med en man som heter Mikael, han har varken armar eller ben! Han berättade att man inte ska ge upp så lätt och han lever lyckligt!
Alla borde se honom! Han fick en verkligen att tänka efter!

Ja och idag ska jag till Stockholm igen och shoppa! yippi! Det ska bli så kul!

Vi hörs senare idag! För nu har dom äntligen fått en app så att man kan blogga från iphone!(de va på tiden)


Jag i Italien



crosstrainer

Nu ska jag ta på mig träningkläderna och springskorna och palla mig ner i källarn där jag och mamma ska köra lite på våra crostrainers. Bra att ha dom nu när jag börjat nytt liv! ja ska bli smal och fin hade jag tänktXD




mina 4 favorit mode/vardags bloggar!

1.

Angelica Blick! Alla mina vänner vet att jag avgudar denna tjej! Asså grym stil! Mina vänner skrattar typ åt mig för att jag ofta får idéer från henne!:D Min absoluta favorit blogg av alla bloggar!!!

2.

Andreas Wijk!Asså världens snyggaste kille typ! Älsar hans smile, haha. Nej men han har snygg stil och jag älskar hans blogg! Det är väl han och angelica blick som jag följer mest eller hur man ska säga.

3. Kenza! asså de gick typ inte att spara hennes header men alla vet nog vem hon är?! Helt typ perfekt! Vissa har typ allt asså medans några inte har nåt! ´Gillar hennes blogg!

4.
 
Amanda Berg! Inte så stor blogg fast ändå stor. Har läst denna i nåt år. Började läsa den för att jag gilla hennes stil plus att hon bor vid min stuga så de är kul att läsa när man liksom vet vart dom ärxD

Brukar kolla in på tyra och några kompisars bloggar ibland också:D
Men jag rekomederar alla bloggar verkligen!

Vill du ha tjockare hår?

Okej!
Jag vill ha tjockt hår nu när jag har så kort så jag brukar göra en speciell sak så de blir iallafall lite tjockare:)

Ni vet när man fönar håret ska man ju föna uppifrån och ner så det inte ska bli så fluffigt men eftersom jag vill ha tjock och fluffigt hår gör jag tvärt om och de funkar as bra på mig! 
 
Detta kanske inte funkar på alla hår men det funkar as bra för mig:)


Har ni nå tips på vad ni brukar göra med era hår?:)


vad har jag vart?

Sorry för uppdateringen men som ni såg mathilda skrev så har jag vart på mammas jobb idag och jobbat. Så inte haft nå internet menmen..
Igår orkde jag inte äns starta datanXD asså jag är knäpp för om jag sover mycket och sen tar de lugnt blir jag liksom bara tröttare och tröttare ist för att bli utvilad och pigg.


Tänkte att ni kanske ville se min frilla nu när jag stylar den själv?
Kommer ett inlägg om de sen samtidigt som jag tipsar om en grej:)

Här är lite bilder på min och min kusin:D

Jag skulle sminka henne men jag fick typ inte välja nåt självXD




read between the lines! haha!


Bloglovin knappen CHECK

Nu är bloglovin knappen uppe så nu är det bara att klicka på den ocg följa Elin & Mathilda!
/Alexandra http://hamreryttarna.blogg.se/

från elin

Hejsan!
Jag skulle hälsa från elin att hon inte har internet förrän ikväll, så hon kommer blogga då.
Och anledningen till att hon inte bloggade igår var att hon helt enkelt inte orkade sätta igång datan ;)


jag och elin i sommras


bättring

hej! förlåt för den dåliga uppdateringen! När jag kom hem igår så somnade jag på en gång och sen sov jag hela kvällen. Jag han bara med stallet ett litet tag oxå. Men det ska bli bättring.

Idag ska jag rida fina musse och sen ikväll ska jag till strömsholm på en föreläsning. Det ska bli kul och intressant!
Vi hörs senare!


sandra(som ska hänga med ikväll) och petite pigalle


hemskt

Ni som har hästar, SPRID DETTA! VARNING!! En grå subaru leagcy -96 men 2 män i 30-45 års ålder, rör sig på Österlen/Skåne. De va inne i vår hage i natt med pannlampor, hinkar, sax, kniv, och våta kemiska trasor. När vi tog de på bar gärning i hästhagen påstod de att de jagade fjärilar! Kl 23 på en lördagskväll i dimma och mörker?? Vi hade tur att de inte fick tag på hästarna håll vaknade öga på hagar och stall!!! Mvh Carina Ehbom


home sweet home

hej!
Nu är jag äntligen hemma. Det var riktigt kul! Men nu är man trött kan jag säga! Nej jag ska sova ett litet tag nu och sen åka iväg och rida musse. Så vi hörs senare.

Juste medans jag kommer ihåg! nästa helg så är det ULK, är det någon som ska gå? Det ska jag iaf.


jättegammal bild


nu har kusin kommit

Nu ska jag va barnvakt resten av kvällen så inge mer uppdatering från min sida:)



5 bästa hästbloggar jag följer!

Okej. Ni kanske inte bryr er om vilka 5 hästbloggar som jag gillar bäst men nu gör jag de ändå:)

1.

Hamreryttarna är nog den blogg jag verkligen stenföljer! Kan kolla in där 10 gånger om dagen. Det är ju mina vänner så det är kul och se vad dom gör och dom skriver riktigt bra!!!!

2.

Nellie Berntsson, asså denna tjejen. Skulle lätt kunna byta mitt liv med henne!
Först började jag läse hennes blogg mest för skojskull, asså jag tyckte hon va sjukt rolig, asså typ fjortis och liten och tror hon va så mogen men egentligen inte. Men nu så lixom gillar jag tjejen. Hon vet vad hon vill och står för det, sjukt roligt liv verkar ju hon verkligen ha! Ganska liten och vad har hon gjort... eller snarare vad har hon inte gjort!? Duktig, men tyvärr har bloggen blivit lite sämre menmen...

3.

Ponnysanning. Har nog läst den så länge jag kan minnas men tycker tyvärr den bara blir sämre och sämre. Men det finns ju ingen bra svallerblogg längre:(

4.

Nicholai hollesen. Ska jag va helt ärlig? Jag har ingen aning varför jag egenligen förljer denna blogg, haha.
Asså det är ofta dålig uppdatering och det är inte så läsvärda inlägg. Men på nåt sätt är det ändå kul att läsa. Men det är en blogg jag tittar in på 1-3 gånger per dag:)

5.

Temsl. Egentligen borde den här komma för nicholai för dom skriver bättre och mer uppdatering. Men denna blogg kollar jag kanske bara in på varannan dag så den får kom 5:)


Kollar egentligen på många fler, kollar ju alla era men just dom här är väl dom jag gillar bäst!
Imorn kommer 5 bästa typ modebloggarna eller liksom sånna vardagsbloggar:)


övernattning

hejsan!
Nu drar jag iväg på övernattningen som Sterkus ska ha:) Så ingen mer uppdatering för mig.
Men det kommer nog bli grymt kul. Så vi hörs i morgon!


Jag och Libac för felar år sen! Mina händer X)


FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN!?

Om ni inte redan följer oss på bloglovin så tycker jag nog ni ska göra de!;)


(Klickbar bild)


fallskärm

Detta är ju verkligen så långt bort från häst som möjligt men jag ock pappa pratar om att hopp fallskärm! fan va kul. Har typ drömt om de hela mitt liv! Ofta inte kul? Men om vi gör de lovar jag att om man får ska jag ta med mig kamran och ta kort:D  Skulle ni gilla de?:) haha

Bildkälla: google


Adele.

Sitter och diggar till Adele. Älskar hennes musik, så cool!

Idag har jag stått och strukt i lite mer än en timma! Bara mina kläder också, haha!
Hatar min garderob, de är typ mörkt i den och jag får inte plats med alla mina kläder i den så jag får ha lite på den, asså typ över den.. eller jag vet inte hur jag ska förklaraXD
Men ska bli skönt att flytta och få en walkingcloset, haha:D Nej men de är ju rätt långt kvar tills huset som vi ska flytta till är klart så jag får leva med min mini garderob ett tag till.

Skönt att få fixa frillan som jag vill ha den idag, vart lite nöjdare då. För nu föna jag de nerifrån och uppåt så det skulle bli fluffigt och tjockt sen fixa jag lugen och satt upp de i ett hårspänne lite löst typ. Går inte att förklara så bra och jag tänker inte lägga in en bil på mig själv hellerXD

Men imorn ska jag nog dra ner på stan en stund, själv eller inte så måste jag ner:)
Lite saker att fixa.

Längtar till stallet, har inte vart där på år känns det som!

Film Alex från hamreryttarna gjorde till mig och ted!<3


övningar

hello!
Jag tycker det är så svårt att hitta på nya övningar när jag rider ensam. Jag tycker lixom att jag gör samma övning hela tiden. Är det någon som har samma problem? Isåfall hur gör ni när ni rider då?

Är det någon av er som har lätt för att hitta på övningar? Ni kanske kan ge mig några förslag?
Övningen
kan vara hur som hälst, med hinder utan hinder o.s.v!

Sen tänkte jag att Bästa övningen för en länkning, låter det bra?




love, friendship, trust

Love of my life, my soulmate, you're my best friend! ♥


ensam kan jag göra så lite, tillsammans kan vi göra så mycket!

you are not just a star to me, you are the whole damn sky!

my heart belongs to you!


fullt upp

godmorgon!
Idag kommer det tyvärr inte bli så mycket uppdatering från min sida, får hoppas att elin bloggar dessto mera!
För det kommer bli en heldag för mig i stallet idag. Kl 10.00 så ska Sterkus (ungdoms styrelsen) hjälpa till och fixa gården, och jag vet inte riktigt hur länge det håller på. Men till kl 14.00 har jag för mig.

Sen ska jag rida Musse, fast det blir en lång härlig skrittur på han idag! För han har nog väldigt mycket träningsvärk idag efter gårdagens ridpass.
 
Och sen kl 16.00 så ska hela sterkus samlas igen och ha en övernattning för barnen.

Som sagt har en fullspäckad dag idag, men några inlägg ska jag nog kunna fixa!




ansikten när man rider.

Asså när man rider då är man ju väldigt konsentrerad och allt sånt. Jag har MÅNGA fula bilder på mina miner men det är en som står ut ur mängden. Asså den här är riktigt ful! blir typ nåt tryck så hela ansiktet tryck ihop. Asså typ kännsliga läsare varnas för denna super duper fula bild! Haha men vafan de bjuder vi på, eller?

Haha! ser ut som ett mongo!!!XD

(en normal människa hade nog inte publicerat denna bild) XD

Jag kan verka galen som hänger här med dig, men bara att jag får chansen betyder allt för mig.



Det kanske verkar det jätteknäppt men då är det sant.
Du strålar och du gnistrar,
en slipad diamant



KINGSLAND

Jag har länge velat haft en Kingsland dunjacka, och iår är det äntligen dags att köpa en!
jag tycker dom är grymt snygga och dom ser så sköna ut!

men jag har ett problem, vilken färg ska jag ha?

Det är så svårt att välja! Både brun och svart är ju snyggt. Men frågan är vilken som är snyggast och passar till mest?!

så vilken tycker ni är snyggast?






kung på moppe.

Nu har pappa lärt mig åka moppe så nu är jag fan kung på de!!

Haha, det var så kul så varje gång jag kom hem så jag ba.. ett varv till! Så gjorde vi säker 3-4 gångerXD menmen. Vi hade ju all tid i världen typ. Bara det att jag miss idol:(

Moppen ser typ ut såhär och när jag fyller 15 ska jag få den..


du är saknad!

hej! jag tänkte berätta om min första sköthäst jag hade, jag älskade han så mycket. Och saknar han så det värker fast det är 4 år sen!

Allt började hösten 2007, så fort han klev ut ur transporten visste jag att det var han jag älskade. Det kanske låter konstigt men så kändes det. Han var en vit sagohäst!
Jag blev skötare på han redan första veckan. Veckorna gick och vi hade det toppen!

Sen kom första ridpasset, jag var helt överlycklig efteråt. Han kanske inte var en saga att rida, fast han hade ju tagit mitt hjärta så det var bara att gilla ridningen!
Han var en maxad D-ponny skimmel som var född 1997. Egentligen var jag alldeles för liten för att rida honom, jag var ju trots allt runt 145 lång. Men jag struntade i det och kämpade vidare!

Till en början gick ridpassen allt utom bra! Men jag kämpade och kämpade och efter månader av träning började de gå frammåt! Våren 2008 tränade och tävlade jag han runt 90 cm och jag var hur stålt som helst! Allt var perfekt och jag drömde att han var min!

Men sen hände det som absolut inte fick hända! Han fick akut kolik och han blev avlivad inom någon dag..Jag var så ledsen och helt förstörd i flera veckor efter! För han var den absolut bästa ponnyn jag träffat!
Och det är ett speciellt minne jag kommer ihåg extra mycket.. Det var veckan innan han gick bort.

Jag och mamma åkte till stallet, Porsche stog fortfarande vid hagen bredvid vägen. Så jag drog ner fönsterrutan och ropade på han. Han kollade på mig och sen sprang han efter bilen ändra fram till grinder och gnäggade samtidigt. Just i den där stunden var jag så lycklig!

Det händer att jag tänker på honom än idag! Jag saknar honom så! Men alla minnen finns kvar i mitt hjärta och kommer alltid att stanna där, Porsche du var min första kärlek! glömmer dig aldrig min kung!

 R.I.P jag älskar dig nu och föralltid♥


jag och sagohästen Porsche 2007



älskar den här bilden, den väcker många minnen!

andra tävlingen, 50cm



ridlektion

hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en eftermiddag i stallet. Jag hade ju privatlektion idag, det gick ganska bra!
Vi skulle trimma musse på marken idag, han var väldigt stark till en början men han blev superfin i slutet.
Jag red mest på volter och sen avslutade jag med att rida rätt upp i alla gångarter, det är så mycket svårare än vad man tror ;)

Nej nu är det snart idol. Någon som ska kolla? Någon favorit? Själv tycker jag att de flesta är bra iår!


saknar sommaren!


vad tycker ni?



Nya frippen!
Jag tycker nog att det blev lite för kort men annars äre väl helt ok! tycker jag ser ut att typ gå i 4 igenXD
aja HISS/DISS?

(Haha, asså jag har fan egobild i varje inläägXD nu är det slut på det och nu ska jag inte ha nå mer bilder på mig själv! eller iallafall inte lika mycketXD as fult ju!)

Nu tar jag och pappa moppen och hyr film till ikväll och imorgon då jag ska va barnvakt! kul..nja menmen:) hare bra så länge!

tjuvkik på frissan!


inte så nöjd.. men skriver mer sen:)

håltimme

hej!
På fredagar har vi värsta hålet på 1 tim och 50 minuter. Så jag brukar äta hemma eller på stan.
Just nu sitter jag hemma med Frida och äter donken, så gott!

I eftermiddag så ska jag rida privatlektion på Musse för michaela, det ska bli kul!
Jag skulle ju egentligen ha tävlat i helgen på Hamre men det blev ju tyvärr inställt. Och det är supertråkigt eftersom att jag var supertaggad till att tävla och försöka få min sista nolla i LA. Men det kommer fler chanser!





2:a plats på KM förra hösten


det här med tiny

Dom som läst hamreryttarna innan känner ju igen mig med Tiny. Ni vet även att jag då gillade båda men inte visste hur jag skulle göra!

Nu ska ni minsan få veta allt:)

Innan sommarlovet red inte jag ted alls typ för jag ville ha ett uppehåll från han för i slutet när jag red han slängde han av mig hela tiden. Iallafall så red jag bara tiny då och det gick rätt bra, men nu i slutet av sommarlovet så fick jag rida in Ted ganska mycket. Fick han även en helg som att dt va min egna och så. Dom veckorn insåg jag varför jag fastna för just han och beslöt mig då att ge han en andra channs. Det va fan de bästa jag gjort för det går hur bra som helst för mig och ted nu! Han är hur fin som helst!

Men tiny då? rider du inte han mer? Jo det är klart jag gör, Tiny har fortfarande en stor plats i mitt hjärta och jag bir också hur glad som helst när jag får rida henne! Jag red faktiskt henne för nån vecka och det gick hur bra som helst!

Bara så ni vet det nu så rider jag fortfarande tiny lite men valt att mest konsentrera mig på ted nu:)




BACK TO REALITY.

Idag så är jag i skolan typ efter att inte äns haft kontakt med omvärlden. Kul!:D

Vi har 2 timmars hål på fredagar så jag brukar åka hem då eller ner på stan.
Så jag sitter hemma nu och väntar på att mamma ska komma hem för jag ska få pengar till frissan. Taggad till 1000 för att klippa mig!




Dagens outfit

Kör en liten outfit nu:)


/skjorta  gina/ jeans cubus/


frågestund

godmorgon!
Idag är det skola som gäller för mig idag, så det blir tyvärr inte lika bra uppdatering. Men det kommer efter skolan, det lovar jag!

Men jag tänkte att ni kanske ville lära känna oss lite bättre?! Så jag tänkte börja med att ha en frågestund.

Ni kan fråga oss vad ni vill, vi svarar på allt! Om det inte är för persoligt såklart ;)

Frågestunden avlutas i morgon. Kom igen nu fråga på!


jätte gammal bild på mig och ridskoleponnyn Alladin



stigbyglar

Jag tänkte tipsa om dom här stigbyglarna från hööks.
Det är dom absolut bästa stigbyglarna jag ridit med! Snygga och till ett bra pris. Jag tycker även att det är jätte bra att dom är i aluminium, det gör dom så lätta och bekväma. Och det här är första gången jag inte får ont i knäna av stigbyglar.

Jag rekomenderar dom starkt!
Så en stor hiss till dom!

jag har haft dom i alla olika färger, men just nu kör jag på svart.




dom finns att köpa på hooks.se


SVAR PÅ KOMMENTAR!

Tove - Ponnyryttaren ♥ om sjuk:
Hej! hittade era blogg från hamreryttarna där elin bloggat förut, undrade bara lite sådär kort om Libac också tävlar LA eller högre? Bara lite smått nyfiken :D

Fin blogg föresten :D
 Svar: Tänkte att jag skulle svara på denna kommentar i ett inlägg eftersom de kanske är flera som undrar?
Innan jag köpte Libac så var han kvalad till MSV. Men jag och Libac klickade tyvärr inte helt så jag tävlade han bara upp till LB i hoppning, men jag villa komma längre. Och våran resa tillsammans blev lång! Med många motgångar, och Libac började lessna på hoppningen. men jag vill inte bara ge upp och sälja honom, så jag tänkte att jag skulle prova rida dressyr på han istället, och det gick toppen. Vi tävlade upp till LA men tyvärr mest bara klubb o lokal eftersom jag ville satsa på hoppningen.
Så det var då jag bestämde mig för att köpa en till ponny som gillade hoppning mera.

Det var meningen att jag skulle ha både Libac och Musse samtidigt, men jag han tyvärr inte det. Så då fick min syster ta över honom, och dom passar betydligt bättre med varandra! hon tävlar honom LC hopp just nu men kommer att komma längre!


jag och libac våren 2009, första dressyrtävlingen, vinst!

våren 2009



vår 2009

min syster och Libac i våras, vinst majpokalen, hoppning.


hejdå för idag!

Nu blire sista inlägget för mig idag, eftersom jag tänker stänga ner datan och kolla på tv.
ska bland annat kolla på pogrammet sol, fest och oroliga föreldrar. Älskar att kolla på de pogramet! Sjuka människor som verkligen skämmer ut sig!!


Måste säga att det vart en hyfsad bra första dag här på bloggen, ganska hör statistik också. Hoppas de fortsätter och att ni gillar de vi bloggar om:D

vill rida!!!

Gud, kom och tänka på att jag inte ridit på en vecka:o
Fuck att vara sjuk!

här är ett videoklipp från när jag hoppar ted våren 2010!


Sjukt egentligen, att jag har förbättrats så mycke på 1½ år!:)
Bara att tacka min underbara ridlärare!♥

Föresten bella, tack så mycke för kommentaren. Uppskattas verkligen, as snällt! Du hade ingen blogg så fick svara här! 

snott listan från elli som snodde den från nellie som snodde den från paow som....haha!

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen.
Vem fick du senaste sms av? Pia (min ridlärare)
Vem tänker du på nu? mathilda A
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma tror jag
Vems hus var du senast i? Julia eller Frida troja
Vem önskar du var med dig nu? Alla vänner!
Vem är din favoritsläkting? Har ingen favorit!

VAR

Var är din mobiltelefon? mitt rum på laddning
Var handlar du mest? oj, måste typ va cafeterian i skolan men annars ... vet jag inte, handlar överallt typ:)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Pappas garderob, haha är ju sjuk så jag vill ha nå stort:)
Var åkte du senast bil? inte lämnat huset sen i tisdags så jag kommer inte ihåg.


VAD

Vad åt du senast? En pasta sallad
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? grå
Vad är den närmaste saken som är blå? en no mapp

Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? just nu mossgrön 
Vilken film såg du senast? The last song
Vad hör du just nu? someone like you -Adele

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? yes
Hånglat på en bio? nej
Hånglat i skogen? haha a
Tyckt att din kusin är het? nej!!
Sovit naken? Nej, absolut inte!
Kört över hastihetsetengränsen? Kör inte bil, tyvärr ;)
Målat om ditt rum? tapet, men målat min brors rum en gång
Dansat framför en spegel? JA såklart! blir lätt så när man har en stor fet spegel över hela rummet;)
Fått hicka? NÄHÄÄÄÄ?
Dumpat någon? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Neje.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Om de räknas när jag och elli skulle låssas att vi skulle va i slagsmål och elli smäller till mig AS hårt!
Smugit ur ditt hus? haha aldrig behöft.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling? nje





sjuk

hej! Idag är jag tyvärr sjuk precis som Elin. Jag har ont i magen och huvudet. Så det är lite jobbigt att skriva.
Men jag ska uppdatera så gott jag kan!

Precis som elin skrev i ett inlägg förut så undrar jag vad just du vill läsa om?


bild på min förra c-ponny Libac som nu min lillasyster tränar och tävlar


this or that?



Ena bilden tagen av google och andra på Mathilda och musse:)
När man tävlar, gillar ni bäst kavaj eller tävlingströja med skjorta under?

Själv så tycker jag att när man tävlar ponny tycker jag det är as snygg men tävlingströja men om man tävlar storhäst äre nog snyggast men kavaj! Där såg ni vad jag tycker men vad tycker ni?:)


klippa mig på fredag!

Imorn ska jag ner på stan och klippa mig!
Blir väl där i 2-3 timmar eftersom jag ska slinga och massa sånt också:)
 
Jag ska iallafall klippa mig såhär..


presentation om Mathilda

Jag heter mathilda och är född 1996. Mitt stora intresse är hästarna och ridningen. Nästan hela mitt liv består av häst, häst och häst. Men när jag inte är i stallet så är jag antingen hemma o vilar eller nere på stan med kompisar och shoppar loss.  För jag bara älskar kläder!!

Jag har en egen ponny som heter Munsboro Jusin"musse" och han står uppstallad på Stora Ekeby ridklubb. Jag rider även lektion där 1 gång i veckan.
Jag tävlar musse på LA nivå idag. Men jag håller på att jaga nollor i LA för att bli kvalad till MSV.
Men musse är inte bara min tävlingskompis utan oxå min bästa kompis, han är helt underbar ponny.

Här i bloggen kommer ni föja min och musses resa hela vägen.
Hoppar ni gillar det!








mitt underbara lag som vann Div 1 iår



bild från mallorca i sommras












VAKNA MED THE VOICE!

Asså jag ÄLSKAR Vakna med the voice men jag hinner aldrig kolla på det när jag går i skolan så nu när jag är sjuk sitter jag alltid och kollar på de på morgonen. Gillar ni också de?
Jag skulle fan vilja jobba på radio eller i tv:n, ofta inte kul?:o

Asså jag måste ju välja gymnasium snart, funderar fan på media? eller stailist på carlforska:/ finns för mång gymnasium och linier för man ångrar sig hela tiden:/
Vilket gymnasium går ni på eller vill gå på?:)

VILL HA!!!!!!!

BONNYVILLE KEPS UNISEX KINGSLAND
OMG! Tänk om man fick gå omkring med en sån där snygg keps!!! Skulle döda för den!
KL kepsen kostar 500:- Men nu är de ju vinter så kanske ska satsa på en mössa ist:/
Vad tycker ni?! HISS eller DISS?


första inlägget typ.

Hello!
Idag är jag hemma för jag spydde lite igår pga. matförgiftning. Så idag blire väl ganska mycket bloggning!
bra va?
Jag tänkte kolla om vad ni vill läsa om? Bara hästar eller kanske lite modetips eller vad som helst!?!




Detta är några bilder från i sommras när jag och Mathilda var Italien tillsammans!♥

presentation om Elin

Elin heter jag och är född 1996 den 16 december. 80% av mitt liv handlar om hästar, när jag inte är i stallet är jag oftast med kompisar och eller nere på stan och shoppar loss. Kläder är väl nånting jag absolut älskar, bäde häst och vardagskläder.
Jag rider på en ridskola som heter hamreridskola, där tar jag hand om en ponny. En alldeles underbar ponny. Hans namn är My boy ted men kallas ted, ha
Elin heter jag och är född 1996 den 16 december. 80% av mitt liv handlar om hästar, när jag inte är i stallet är jag oftast med kompisar och eller nere på stan och shoppar loss. Kläder är väl nånting jag absolut älskar, bäde häst och vardagskläder.
Jag rider på en ridskola som heter hamreridskola, där tar jag hand om en ponny. En alldeles underbar ponny. Hans namn är My boy ted men kallas ted, han är född 2005 och imp. Irland.
Ted är en väldigt speciell häst och ni kommer få läsa mycket mer om han och allt som hör till mig och stallet om ni följer bloggen!
Jag rider 2 gånger i veckan, tisdagar och torsdagar.
På tisdagar rider jag i en så kallad tävlinsgrupp, de innebär att vi ska inom snar framtid ut och tävla!
Hoppas ni kommer gilla de!!!








Jag har även en stuga på västkusten där jag nästan är hela sommrarna och kommer tillbringa många helger där!
Har ingen bild på stugan men här är lite bilder som är tagna där ifrån...





Test inlägg

Design by: Alexndra http://hamreryttarna.blogg.se/

RSS 2.0